Over M.C.C.S

Wij verrichten onze diensten voor zowel particulieren als bedrijven. Wij bestaan al ruim 8 jaar en sinds mei 2015 zijn we gevestigd in ons nieuwe prachtige bedrijfspand aan de Centaurusweg 99 in Tilburg.

Ons belangrijkste doel is het leveren van goede kwalitatieve diensten, het verlenen van perfecte service en wat tegenwoordig heel erg belangrijk is het strikt nakomen van gemaakte afspraken. Daarom is een goed contact met onze klanten van de cruciale belang voor ons bedrijf.

Ons belangrijkste bedrijfsmotto is dat wij pas tevreden zijn al u dat ook bent.

No cure, No pay

Als geen ander weten wij, uit ervaring, dat geen enkele reclame campagne op kan tegen de lovende woorden van een tevreden klant.

Als u vragen heeft, of u wilt meer weten over een van de hiervoor aangegeven diensten, of u wilt een afspraak maken, neemt u dan gerust contact met ons op. Onder het genot van een kopje koffie of thee weten we bijna zeker dat we altijd tot een, voor u acceptabele oplossing, komen van uw probleem.

Plan een afspraak

Werkplaats

Onze werkplaats is ruim 1000 vierkante meter en bestaat uit office gedeelte en de werkvloer.

U kunt in onze wachtruimte plaatsnemen indien binnen de reparatie binnen 1 uur uit te voeren is.

Mocht u verder geïnteresseerd zijn in hoe wij werken dan kunt u vrijblijvend bij ons langskomen. Wij zullen u graag te woord staan. Op de contact pagina kunt u zien waar wij zitten. Wij hopen dat u binnenkort  mogen ontvangen.

erkend leer bedrijf stage 34 mbo

Wij zijn een erkend SBB leerbedrijf.

Over SBB:
Nu en in de toekomst kunnen leerbedrijven en scholen dus rekenen op ondersteuning bij het opleiden van jonge vakmensen in de praktijk. SBB is verantwoordelijk voor het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, het onderhouden van de kwalificatiestructuur mbo en het verzorgen van arbeidsmarkt-, bpv- en doelmatigheidsinformatie.

‘Erkend leerbedrijf’ is een titel om trots op te zijn. Het SBB keurmerk is één landelijk beeldmerk voor alle erkende leerbedrijven. Het beeldmerk laat zien dat wij mbo-studenten opleiden.