Diagnose & Tuning

Storing diagnose

 

Wanneer uw auto problemen heeft met de elektronica of er beginnen lampjes op uw dashboard te branden door een  storing dan bent u bij ons aan het juiste adres om deze problemen te laten oplossen!

Bij storingen aan motorvoertuigen en wij zijn in staat om deze op een effectieve en systematische wijze te doorgronden. Het resultaat van onze diagnose is een eenduidige vaststelling van de oorzaak van een storing ongeacht of dit een motormanagement-, airbag-, abs-, comfortelektronica- of netwerkstoring is.

 

Plan een afspraak

Tuning

In samenwerking met onze partners kunnen wij voor u ook diverse tuning mogelijkheden realiseren. Denk hierbij aan “Fuel Saving”, “Performance”, “ECO” en overige tuning-mogelijkheden.

Daarnaast is het bij ons mogelijk om de roetfilter (DPF) en/of de EGR klep van uw auto te laten verwijderen evenals de bijbehorende foutcodes (DTC’s). Door onze ruime ervaring en in combinatie met het gebruik van de juiste apparatuur, kunnen wij deze ingrepen vakkundig en snel uitvoeren.

Om de diagnose te kunnen stellen, moet de auto aangesloten worden op diagnoseapparatuur die de storing kan uitlezen. Wanneer de storing is uitgelezen moet deze uiteraard nog worden verholpen, hiervoor is kennis, kunde en vaardigheid een vereiste. Wij beschikken over de juiste en professionele middelen om de storingen op te lossen.

Wij leveren deze dienst aan garagebedrijven, schadeherstellers, verzekeraars en particulieren.

Heeft u een voertuig met een storing die onoplosbaar lijkt? Omdat verschillende pogingen om deze te verhelpen gestrand zijn?

Na een door ons vastgestelde (storing) diagnose, ontvangt u een reparatieadvies waarmee u gegarandeerd de storing verhelpt.

In de meeste gevallen is de (storing) diagnose klaar terwijl u wacht, of het – een kabelbreuk, losse stekkerverbindingen, luchtlekkages, foutieve programmeringen of defecten in regeleenheden, sensoren of actuatoren – betreft. Vaak kunnen wij de storing meteen verhelpen.

Plan een afspraak