M.C.C.S voor onderhoud & reparaties

Onderhoud en reparaties

Onderhoud en reparaties worden bij Autogarage M.C.C.S altijd volgens de fabrieksvoorwaarden uitgevoerd. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en veiligheid, en werken dan ook standaard met een maanden garantie op al het onderhoud en alle reparaties.

Wij vinden het heel belangrijk dat kunt controleren welke werkzaamheden wij aan uw auto hebben uitgevoerd. Hieronder hebben wij diverse checklists samengesteld:

Grote beurt

Het is belangrijk dat er eens per periode een grootschalige controle wordt gedaan op uw auto. Wilt u weten welke werkzaamheden wij minimaal verrichten bij een grote beurt, kijk dan op Autogarage M.C.C.S grote beurt checklist.

Kleine beurt

Om grote mankementen te voorkomen is het goed op periodiek een controle uit te laten voeren op uw auto. Wilt u weten welke werkzaamheden wij minimaal verrichten bij een kleine beurt, kijk dan op Autogarage M.C.C.S kleine beurt checklist.

Plan een afspraak

Zomer beurt

Om de zomer goed door te komen met uw auto, kunt u een zomer check laten uitvoeren. Hier worden alle punten gecontroleerd die in warme omstandigheden kunnen voorkomen. Wij zorgen er uiteraard voor dat u met plezier een tour kunt maken in de zon. Wilt u weten welke werkzaamheden wij minimaal verrichten bij een grote beurt, kijk dan op Autogarage M.C.C.S zomer beurt checklist.

Winter beurt

Om de winter goed door te komen bieden wij u de mogelijkheid om uw auto winterbestendig te maken. Hierdoor komt u feilloos de winter door. Wilt u weten welke werkzaamheden wij minimaal verrichten bij een grote beurt, kijk dan op Autogarage M.C.C.S winter beurt checklist. Tevens kunnen wij ook uw winterbanden verzorgen.

Vakantie beurt

Om u een veilig gevoel te geven als u op vakantie gaat bieden wij de uitzonderlijke vakantie check aan. Op basis van uw bestemming worden er een aantal punten gecontroleerd wat voornamelijk bestaat uit een combinatie van kleine beurt, winter beurt en zomer beurt. Wilt u weten welke werkzaamheden wij minimaal verrichten bij een grote beurt, kijk dan op Autogarage M.C.C.S vakantie beurt checklist. Wij wensen u natuurlijk een vakantie toe zonder auto problemen.

Overtuig uzelf en ervaar de kwaliteit en service van Autogarage M.C.C.S.